Hem > Okategoriserade > Julhälsningar 2012!

Julhälsningar 2012!

december 18th, 2012

Hej!

Tiden rusar iväg. Ett år är fyllt av såväl positiva händelser som av händelser som är starka upplevelser.

Händelser som man aldrig glömmer men som man egentligen inte önskar att få vara med om men som man på ett eller annat sätt, förr eller senare, drabbas av och förhoppningsvis klarar av att leva med.

För er som har haft ett sådant år – till er riktar jag en speciell önskan att 2013 blir ett år fyllt av glädje, lust och en massa härliga upptåg.

Det är ju märkligt hur små och sårbara vi moderna människor är. Det räcker att det kommer lite snö, att det blir strömavbrott eller att man drabbas av vinterkräksjukan för att verkligen uppskatta en sådan enkel sak som att få behålla maten.

På tal om att få så har Nils- vår sjuåring – uttryckt vissa önskningar om att få vissa saker nu till jul. Han har skrivit en önskelista och av den framgår det att han önskar sig följande: Att det på julbordet skall finnas ”sil och kttbular”. Vidare så önskar han sig en ”hem nyckel och en ajfån4″.

För många medmänniskor i världen så är önskningarna inte fullt lika yviga. Närheten till rent vatten skulle vara en dröm för uppemot en miljard barn och vuxna. Av denna anledning har vi på Peranit även i år valt att skänka pengar till Charitywater. Titta gärna på videon här nedan för att förstå vikten av närhet till rent vatten.

Till sist så vill vi tacka dig för det gångna året och önska dig avkopplande och härlig jul och att 2013 kommer att uppfylla alla dina bästa förväntningar.

Eva & Claes

Kommentarer är avstängda.